Predavanja počinju 25.07.2024.

O Autoškoli

Dobrodošli na web stranicu društva TRAFFIC d.o.o.

 
Prije svega želimo Vam zahvaliti što ste nas posjetili i iskazali zanimanje  za našim društvom TRAFFIC d.o.o. za osposobljavanje kandidata za vozače, trgovinu, prijevoz i usluge.

Glavna djelatnost društva  je osposobljavanje kandidata za vozače “AUTOŠKOLA“, koja se nalazi na adresi Dr. Franje Tuđmana 14, Požega. Tu Vas očekuje suvremeno opremljen prostor, ljubazno osoblje te stručan i vrhunski obučen tim predavača i instruktora, koji će Vam svojim profesionalnim pristupom prenijeti potrebno znanje kako bi ste postali dobar i siguran vozač.  Naučiti voziti nije samo dobiti vozačku dozvolu, već je to vještina koja nam je neophodna  za svladavanje privatnih i poslovnih obveza.  Mi smo tu za Vas, da učinimo Vaše prve korake vožnje jednostavnim i ugodnim.

Naš cilj je:

Naš cilj je osigurati potpuno zadovoljstvo svakog polaznika autoškole TRAFFIC d.o.o., pružajući mu stručnu i prijateljsku uslugu po najpovoljnijim cijenama. Pošto je na našem području širok izbor autoškola zahvaljujemo se što ste posjetili našu web stranicu, te se nadamo da smo Vaš prvi izbor autoškole.

Naša misija je:

Naša misija je da zajedno započnemo put u sigurnu vožnju i da Vas naučimo prometnim propisima i sigurnosnim pravilima te vozačkim vještinama,  kako bi sutra sigurno stigli na buduće odredište. Stoga  započnite svoje putovanje s nama !!!

Veselimo se zajedničkoj suradnji, Vaša autoškola TRAFFIC d.o.o. !!!

 

OPĆE INFORMACIJE O DRUŠTVU
TRAFFIC d.o.o. za osposobljavanje kandidata za vozače, trgovinu, prijevoz i usluge
Sjedište: Matije Gupca 110, 34310 Pleternica, Hrvatska
Temeljni kapital društva iznosi 20.000,00 kuna / 2.654,46 eura (fiksni tečaj konverzije 7.53450)  uplaćen u cijelosti
Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku stalna služba Slavonski Brod pod brojem Tt-18/1521-2, 07. ožujka 2018.
Osnivač i direktor društva:   Josip Gregurić, mag.ing.traff.
OIB:78480885108
MB: 4875842
MBS:030200665
Račun IBAN: HR0223600001102672181 kod Zagrebačke banke d.d.,  Zagreb

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, blokirati će te kolačiće i možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice te stranica neće ispravno funkcionirati.